Cafe Thomas Eindhoven: Cafe van de week!

Cafe Thomas uit Eindhoven is dit keer het cafe van de week. We gaan op bezoek bij het danscafe om te ervaren hoe het is om hier op stap te gaan. Van de buitenkant zien we een monumentaal (?) pand dat er prachtig en verzorgd uit ziet. Ook wanneer we binnen komen zien we een mooi pand dat sfeer uitstraalt in combinatie met het licht en geluid. We begrijpen al gauw dat Cafe Thomas een zaak met naam is en alweer 15 jaar geleden is opgericht. Een ware publiekstrekker voor het Eindhovense Stratumseind. Je kunt er op donderdag, vrijdag en zaterdag terecht vanaf 22.00uur tot sluitingstijd. Op donderdag sluit Cafe Thomas om 02.00 en op vrijdag en zaterdag sluit deze zaak om 04.00uur.

cafe thomas eindhoven

Cafe Thomas blauwe munten actie

De blauwe munten van cafe thomas zijn tot 23.00 in te leveren voor drankjes. Bij bestellen van drankjes kun je deze blauwe munten scoren. Voor meer informatie adviseren wij je even in het cafe zelf te gaan informeren, op internet kunnen we hier verder geen informatie over terug vinden.

Eerder is deze zaak gekozen tot beste danslocatie Zuid Nederland. De moeite waard dus om een bezoekje te brengen wanneer je in Eindhoven bent en op het Stratumseind wilt gaan stappen.

Attachments