Cafe Costa Eindhoven: Cafe van de week

Cafe Costa is de eerste in de categorie ‘Cafe van de week’. Dit Eindhovense feestcafe gelegen aan het Stratumseind Eindhoven in Eindhoven is met recht het beste feestcafé van Eindhoven. Met meerdere prijzen die deze zaak heeft binnen gehaald, waaronder op 4 december 2015 zelfs de prijs voor  beste Party locatie van Nederland 2015-2016! Deze Party Award is geheel te danken aan de velen stemmen van de bezoekers, als ook de stem van de professionele vakjury! Met recht kunnen we spreken van een toplocatie op het Stratumseind Eindhoven waar het met diverse thema’s altijd feest is.

Cafe Costa, de kroeg van mij, maar ook van jou!

Daarnaast is het cafe er actief met het organiseren van activiteiten en events. Ook heeft resident DJ Cafe CostaGerrit meerdere nummers gemaakt in samenwerking met onder andere Zanger Rens, luister dit nummer hierboven in het youtube filmpje. Cafe Costa de kroeg van mij, maar ook van jou!

Afgelopen jaar stond Cafe Costa ook met een eigen feest area op Winterpark 2015 op Aqua Best. De verwachting is dat na het succes van afgelopen jaar dit in 2016 weer een vervolg gaat krijgen.

Heb jij mooie stap herinneringen in Cafe Costa? Je kunt ze met ons delen!

Attachments