Cafés Den Bosch terug te vinden in top 100

Drie cafés in Den Bosch vertegenwoordigen de ranglijst – cafe top 100 – van Misset Horeca. Het zijn Bar le Duc op plaats nummer 25, Roels Eten & Drinken op plek 68 en Cafe Reinders op nummer 81. Deze zaken zijn allemaal gelegen in het bruisende uitgaanscentrum van de Brabantse hoofdstad. Een goede reden om er eens een klein stapavondje voor in te plannen om te kijken wat deze horecazaken in Den Bosch ons te bieden hebben.

Bar Le Duc (25/100)

We zijn gastvrij ontvangen bij dit horeca establishment. We hebben helaas geen plekje op het terras van Bar Le Duc weten te bemachtigen, aangezien dit al helemaal vol zat, begrijpelijk bij zo’n kwaliteitszaak. We besloten hier een hapje te gaan eten. De saté van de haas was erg lekker voor de 11,- euro die we ervoor moesten betalen. Al met al een heel goede ervaring en we hebben kunnen concluderen dat met recht deze zaak op nummer 25 in de cafe top 100 staat. Gewoon top.
Roels Eten & Drinken (68/100)

Nadat we klaar waren met ons hapje eten hadden we trek in wat meer entertainment. We hebben goede verhalen gehoord van de live muziek bij Roels. Hier besloten we dan ook een kijkje te gaan nemen. We namen plaatsen op een comfortabele loungebank en bestelde een biertje en wijntje. De service was prima en het personeel was gastvrij. We besloten onze favoriete nummer aan te vragen en de jongens achter de ‘crazy piano’ en drums die wisten hier wel raad mee. Erg sfeervol en gezellig!

roels den bosch

Cafe Reinders (81/100)

Een echt ouderwets bruin cafe is Cafe Reinders. Met meerdere lekkere speciaal bieren van de tap hebben we hier rustig onze avond afgesloten. Het was het moment om de balans op te maken en conclusies te trekken. We waren het erover eens dat de Misset Horeca top 100 met recht deze drie cafe’s in Den Bosch had toegevoegd aan de Cafe top 100. Het speciaal biertje smaakte goed bij Cafe Reinders en het was een gezellig stapavondje in Den Bosch.

Cafe top 100 van 2017

De inschrijvingen voor de cafés die mee willen doen aan de Café top 100 van 2017 is inmiddels gesloten. De jury gaat de komende maanden aan het werk om de nieuwe ranglijst samen te stellen. Op 6 november 2017 zal de winnaar en overige vertegenwoordigers van de nieuwe ranglijst in Hilversum (Studio 21) bekend worden gemaakt.
Stapgids

Stapgids.NL is een jong platform waarop het enthousiasme voor stappen, uitgaan, festivals, nachtleven, drank, en meer gedeeld wordt met elkaar.

Related Post

thumbnail
hover

Carnaval 2018 in het Lampegat

Carnaval 2018 staat weer voor de deur en dat zal ook in het Lampegat in Eindhoven niet ongezien voorbij gaan. Er zijn gedurende de week met ...

thumbnail
hover

Café Murphy’s realiseert €15.000 extra omzet...

Met het feestnummer ‘Hey Baby’ scoorde Frank van Bemmelen en Angela van der Vlist één van de grootste Nederlandse feest-hits allertijd...

thumbnail
hover

Evenementen bier fabel of bedrog?

Is evenementen bier een fabel of bedrog? Dat is de vraag die door studenten van de Fontys hogescholen in Eindhoven onderzocht wordt. Nadat o...