Kroegentocht Eindhoven: Stropdas kroegentocht lampegat

Kroegentocht lopen met carnaval in Eindhoven? Dan is de Stropdas kroegentocht Lampegat het evenement voor jou dat traditiegetrouw op de zondag met carnaval wordt gehouden. Duizenden feestvierders scoren online een voucher om hiermee op de zondag vanaf 11:11 de kroegentocht in Eindhoven te starten. Deze voucher kan op het Catharinaplein bij een van de chaletjes worden ingeruild voor een stropdas waarop alle deelnemende cafés vermeld staan waar een biertje, frisje of wijntje gehaald kan worden.

Stropdas kroegentocht Lampegat

Naast de gewone stropdas is er voor de lampegatse kroegentocht ook de MEGA stropdas verkrijgbaar. Deze extra grote stropdas brengt je niet bij 15 maar bij 30 cafés! Een ware uitdaging voor de echt kroegtijgers onder ons. Bij alle zaken krijg je in ruil voor een markering op de stropdas een lekker drankje. Ook is er dit jaar de mogelijkheid om een borrel te krijgen in plaats van een biertje, frisje of wijntje.

Nachtbussen Eindhoven met carnaval

Mocht je de laatste bus naar huis niet halen, dan heb je geluk want er rijden ook nachtbussen. Je kunt dus lekker lang genieten van de kroegentocht. De bussen vertrekken vanaf het Stadhuisplein, dus vlakbij het Stratumseind. Een kaartje voor de bus kost 5,50 euro en op de zondag met de kroegentocht vertrekken de bussen om 1.15 – 2.15 – 3.15 en 4.15. Kaartjes zijn te koop in de bus! Meer informatie over reistijden vind je terug op de website van Hermes.

We wensen je alvast een hele fijne carnaval in Eindhoven! Heb je nog een leuke ervaring dat je met ons wilt delen? Of leuke foto’s of filmpjes? Stuur ze naar ons op! Salaai!