Op stap in Café de Wildeman Eindhoven

Op stap in Grandcafe de Wildeman in Eindhoven. We begonnen de avond zoals afgesproken met een gezellig hapje eten in de Wildeman op de markt in Eindhoven. Het was na 19.30 op een zaterdagavond en we waren met vier mannen. De menukaart zag er goed uit en we besloten dan ook maar snel om wat eten te bestellen. Immers gaan drinken en stappen op een lege maag dat is ook nooit een succes. We bestelde volgens onze serveerster de specialiteit van het huis en dat was een goede tip!
Cafe de Wildeman Eindhoven

Vooraf hebben we ons huiswerk gedaan en we hadden begrepen  dat rond middernacht het erg gezellig kan zijn in dit café in Eindhoven. Dan staat het vol met mannen en vrouwen die lekker het weekend aan het vieren zijn. Met dames als Lotte en Emma achter de bar moet het toch een gezellige avond gaan worden. En zo gezegd want na het eten begonnen we met een borrel en dat zorgde al meteen dat de stemming er goed in zat. De DJ draaide lekker plaatjes uit de TOP 40 en disco classics en de voetjes gingen bij menigeen van de vloer. We hebben dan ook een erg gezellige tijd in de Wildeman gehad. De volgende keer is het zeker voor herhaling vatbaar als we uit in Eindhoven zijn om te stappen!

Als afsluiter zijn we rond 02.00 nog even het Stratumseind opgelopen. De Eindhovense cafe’s waren gezellig en het was een mooi avondje stappen! De volgende keer als we uitgaan in Eindhoven dan proberen we ook zeker een andere zaak op de markt om daar te starten. Cafe de Wildeman bedankt voor de mooie avond en tot een volgende keer!
Ben jij ook in de Wildeman geweest en wil je graag een review kwijt, dan kan dat op deze site maar ook op de Facebook pagina van Wildeman Eindhoven!

Stapgids

Stapgids.NL is een jong platform waarop het enthousiasme voor stappen, uitgaan, festivals, nachtleven, drank, en meer gedeeld wordt met elkaar.

Related Post

thumbnail
hover

Carnaval 2018 in het Lampegat

Carnaval 2018 staat weer voor de deur en dat zal ook in het Lampegat in Eindhoven niet ongezien voorbij gaan. Er zijn gedurende de week met ...

thumbnail
hover

Uitgaan in Eindhoven op Stratumseind

Uitgaan in Eindhoven op het Stratumseind. Wij zijn er wezen kijken voor jou en vertellen je graag wat we hebben meegemaakt. Het was voor ons...

thumbnail
hover

Stratumseind Eindhoven: ‘new kid in town’

Het Stratumseind Eindhoven kent sinds kort een nieuwe horecazaak: The Saint. Deze new kid in town is de grote wens van uitbaters Fred Sparri...