Op stap in de Dommelstraat Eindhoven

Het is zaterdagavond en we hebben besloten met een aantal meiden een gezellig avondje uit te gaan. Omdat we goede verhalen hebben gehoord over de Dommelstraat besluiten we daar eens een kijkje te gaan nemen. We reserveren vanaf 20.00 een plekje bij de Trafalgar Pub om eerst even gezellig een hapje te gaan eten en wat drankjes te nuttigen.

Foto Dommelstraat Eindhoven met dank aan www.facebook.com/dommelstraat/

Trafalgar Pub Eindhoven

Onze start is goed en we worden vriendelijk welkom geheten bij deze Irish pub achtige zaak. We krijgen een gezellige tafel en de stemming zit er al vanaf het begin goed in. Na enkele drankjes wordt het hoofdgerecht geserveerd. Ik heb gekozen voor de ‘kip a la Kiev’ en hier zitten dan nog frietjes en boontjes bij. Het eten is niet duur, maar smaakt ontzettend goed. Prima kwaliteit-prijs verhouding.

Cocktailbar Mundial

Nadat we na een paar uurtjes klaar waren met eten en drinken bij de pub hadden we het plan om naar Cocktailbar Mundial te gaan om daar te gaan zitten genieten van een lekkere cocktail en wat te kunnen bijkletsen met elkaar. Helaas bleek deze zaak niet meer open te zijn en moesten we onze plannen bijstellen.

Cafeetje Dommelstraat

Dus toen zijn we maar gewoon een ouderwets bruin cafeetje binnen gelopen. Dit stond eigenlijk voor iets later op de planning maar het was nu rond 22.30 en dus zijn we maar een gezellig druk barretje binnen gestapt. Daar kregen we gelijk de aandacht van de, hoogstwaarschijnlijk grotendeels vaste stamgasten die binnen waren. We hebben erg gelachen en na een paar uurtjes was het tijd om naar huis te gaan.

De Dommelstraat was zeker de moeite waard met veel gezellige eetgelegenheden. Echt een nachtleven dat is er niet, maar daarvoor zou je elders in de stad Eindhoven terecht kunnen. Bijvoorbeeld op het Stationsplein dat grenst aan de Dommelstraat, of het Stratumseind in Eindhoven. De volgende keer gaan we daar zeker een kijkje nemen!!

Stapgids

Stapgids.NL is een jong platform waarop het enthousiasme voor stappen, uitgaan, festivals, nachtleven, drank, en meer gedeeld wordt met elkaar.

Related Post

thumbnail
hover

Carnaval 2018 in het Lampegat

Carnaval 2018 staat weer voor de deur en dat zal ook in het Lampegat in Eindhoven niet ongezien voorbij gaan. Er zijn gedurende de week met ...

thumbnail
hover

Op stap in Café de Wildeman...

Op stap in Grandcafe de Wildeman in Eindhoven. We begonnen de avond zoals afgesproken met een gezellig hapje eten in de Wildeman op de markt...

thumbnail
hover

Uitgaan in Eindhoven op Stratumseind

Uitgaan in Eindhoven op het Stratumseind. Wij zijn er wezen kijken voor jou en vertellen je graag wat we hebben meegemaakt. Het was voor ons...