De stap agenda week 27 Eindhoven

Voor week 27 hebben we enkele leuke activiteiten op een rijtje gezet in het uitgaansleven van Eindhoven. Deze week in de stap agenda van Eindhoven:

Eetcafe Spijker – Foute Fitness

De donderdagavond 6 juli is er in Eetcafe Spijker aan het Stratumseind in Eindhovne Foute Fitness. Dit programma zal inhouden dat er lekker gek gedaan wordt. Met foute kleren, foute muziek en foute dansjes gaat er lekker beweegt worden in deze horecazaak.

Cafe Thomas – KNALFUIF

Met KNALFUIF is er op vrijdag 7 juli een mooi feestje in Cafe Thomas aan het Stratumseind in Eindhoven. Het programma start vanaf 22.00 en is presented by Kris-one! Meer info over dit event via de Facebook pagina van Cafe Thomas.

Club Blush – Laetitia Cuarenta Y tres

Dit tropishe event in Club Blush zal met mooie, sexy mensen in een geweldige sfeer zich doen afspelen in Eindhoven. De club aan het Stratumseind zal vrijdag 7 juli vanaf 23.00 in het teken staan van dit event met lekkere R&B, danchal, bubbeling, afro house en old skool muziek. Ook komt niemand minder dan Caribbean Prins IR-SAIS optreden! Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

 Heb jij nog tips? Laat het ons weten!

Stapgids

Stapgids.NL is een jong platform waarop het enthousiasme voor stappen, uitgaan, festivals, nachtleven, drank, en meer gedeeld wordt met elkaar.

Related Post

thumbnail
hover

Carnaval 2018 in het Lampegat

Carnaval 2018 staat weer voor de deur en dat zal ook in het Lampegat in Eindhoven niet ongezien voorbij gaan. Er zijn gedurende de week met ...

thumbnail
hover

Op stap in Café de Wildeman...

Op stap in Grandcafe de Wildeman in Eindhoven. We begonnen de avond zoals afgesproken met een gezellig hapje eten in de Wildeman op de markt...

thumbnail
hover

Uitgaan in Eindhoven op Stratumseind

Uitgaan in Eindhoven op het Stratumseind. Wij zijn er wezen kijken voor jou en vertellen je graag wat we hebben meegemaakt. Het was voor ons...