Tips om voordelig te stappen

Heb je zin om op stap te gaan? Maar eigenlijk als student helemaal geen rooie cent meer? Dan hebben we hier tips om toch op stap te kunnen gaan. Een stuk voordeliger of zelfs voor niks! Handig toch. Check ze hieronder!

Tip 1: Je hebt vast nog wel ergens wat alcohol staan, drink je thuis dus te pletter zodat je op stap niet eens aan drank kunt denken! Het sfeertje zit er vanaf het begin al lekker in.

Tip 2: Maak gebruik van acties die veel cafés hebben. Ga op zoek naar twee halen 1 betalen acties en nodig een leuke vriend of vriendin uit. Drink jij het gratis drankje en laat de ander het drankje betalen. Niet helemaal eerlijk maar je spreekt gewoon af dat de volgende keer jij betaald als de ander even geen geld meer heeft.

Tip 3: Versier de barman/ barvrouw en scoor gratis drankjes! Dit is voor de professionals onder ons.

Tip 4: Zoek een kroeg op waar je drank kunt winnen met bijvoorbeeld radje draaien of een ander spelletje. Vaak is het ook mogelijk dat je moet betalen, mocht dat gebeuren dan lijkt maar 1 oplossing mogelijk: RENNEN!!!

Tip 5: Er zijn diverse mobiele apps te downloaden waar kortingen en zelfs gratis drank mee te krijgen zijn in het nachtleven van diverse zaken in Nederland. Ga op zoek naar deze apps, download en scoor die deals!

Dit waren 5 tips, uiteraard zijn we erg benieuwd naar jou ervaringen en mocht je betere tips hebben laat het ons even weten! Proost!

Ben je op zoek naar een gezellig cafe in Den Bosch om te gaan stappen? Check dan onze tips omtrent uitgaan Den Bosch!