Uitgaan in Eindhoven op Stratumseind

Uitgaan in Eindhoven op het Stratumseind. Wij zijn er wezen kijken voor jou en vertellen je graag wat we hebben meegemaakt. Het was voor ons stappers alweer een tijd geleden dat we voor het laatst in Eindhoven op stap zijn geweest. De laatste keer was met een studentenavond en hebben we een kroegentocht in Eindhoven gelopen. Nu een paar jaar later hebben we wat andere zaken bezocht. Met name de afwisseling van cafe’s was een leuke ervaring. We zijn de avond begonnen bij een zaak boven een cafetaria, een cocktailbar. Hier hebben we eerst lekker rustig gezeten en een paar cocktails gedronken.
Radje Draaien Stratumseind

Naar mate de avond verstreek en we wat meer hadden gedronken kregen we zin in meer actie. We besloten een cafe op te zoeken waar we radje konden draaien. Want wat goedkope drankjes dat leek ons wel een goed idee. We hebben toen Kaffee Kix bezocht dat we al kende vanwege het radje draaien op Stratumseind. Helaas dit keer was het na drie keer draaien slechts 1 keer prijs waarbij we iets wonnen: vieze borrels. Helaas dat we het bier moesten afrekenen. Toch kwam door deze activiteit de stemming er steeds beter in.

Cafe Costa Stratumseind

Nadat we genoeg hadden gekregen van Kaffee Kix en we genoeg geld kwijt waren aan radje draaien besloten we om het gezelligste feestcafe van Eindhoven op te zoeken: de Costa! Het liep inmiddels tegen 1.00 uur en het feest was hier meteen op een top niveau! De kroeg was bomvol en de muziek werd lekker snel gedraaid. Al snel hadden we contact met een leuk groepje en daar hebben we dan ook tot sluitingstijd lekker mee gefeest.

Al met al een top avondje stappen in Eindhoven! We kunnen het iedereen aanraden en horen graag wat jullie favoriete hot spots zijn in de nightlife van Eindhoven!
Stapgids

Stapgids.NL is een jong platform waarop het enthousiasme voor stappen, uitgaan, festivals, nachtleven, drank, en meer gedeeld wordt met elkaar.

Related Post

thumbnail
hover

Carnaval 2018 in het Lampegat

Carnaval 2018 staat weer voor de deur en dat zal ook in het Lampegat in Eindhoven niet ongezien voorbij gaan. Er zijn gedurende de week met ...

thumbnail
hover

Op stap in Café de Wildeman...

Op stap in Grandcafe de Wildeman in Eindhoven. We begonnen de avond zoals afgesproken met een gezellig hapje eten in de Wildeman op de markt...

thumbnail
hover

Stratumseind Eindhoven: ‘new kid in town’

Het Stratumseind Eindhoven kent sinds kort een nieuwe horecazaak: The Saint. Deze new kid in town is de grote wens van uitbaters Fred Sparri...