‘Vanavond drink ik niet zoveel hoor…’

We kennen ze allemaal wel, die vriend of vriendin die voor een avondje stappen luidkeels laat weten dat ze vanavond niet zoveel drinkt hoor. En hoe eindigt dat avondje dan? Juist hij of zij gaat stomdronken naar huis toe. Zo zijn er diverse leugentjes die we allemaal wel kennen. Op de website Upcoming staat een mooi overzicht van uitspraken die ‘elke vrouw vertelt tijdens het uitgaan’.

Enkele voorbeelden;

  • Vanavond ga ik echt niet veel drinken
  • Ik kan zelf wel lopen hoor, laat me los!
  • Met die jongen ga ik echt niet mee naar huis
  • Ik kan heel goed tegen drank
  • Zie je wel die barman is met mij aan het flirten

Lees meer op de website van Upcoming met daarbij leuke afbeeldingen. Laat hieronder ook even de favoriete uitspraak van jou vriend of vriendin achter!